

Första drinken att prova var Puffer Fish, mest för namnets skull och för att det typ är ett år sedan jag drack något med ginger beer. Och jag gillar den. Kombinationen av kryddor och rom har vi druckit hur många gånger som helt, men det är alltid uppfriskande att se hur den kan varieras in i oändlighet.
Jag kommer ha mycket kul med den här receptsamligen om jag skär ner på sockret lite.
Jag kommer ha mycket kul med den här receptsamligen om jag skär ner på sockret lite.
Puffer Fish
6 cl guldrom (Appleton V/X här)
½ msk mörk jamaicansk rom
1½ cl limejuice
1½ cl pimento dram
½ msk sockerlag
6 cl kyld ginger beer
Skaka allt, utom ginger beer, med is och sila över krossad is i ett dubbelt rocksglas. Toppa med ginger beer.
(Recept från Tiki Drinks, Nicole Weston & Robert Sharp, 2015.)
6 cl guldrom (Appleton V/X här)
½ msk mörk jamaicansk rom
1½ cl limejuice
1½ cl pimento dram
½ msk sockerlag
6 cl kyld ginger beer
Skaka allt, utom ginger beer, med is och sila över krossad is i ett dubbelt rocksglas. Toppa med ginger beer.
(Recept från Tiki Drinks, Nicole Weston & Robert Sharp, 2015.)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar